A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a „Foglalkoztatásbővítés az ”S.D.P” Kft.-nél” című projekt keretében az ”S.D.P” Kft. a foglalkoztatotti létszámát növeli. A támogatás mértéke 27,99 millió Ft, amely Európai Uniós és hazai támogatásból valósult meg.

Projekt kódszáma: GINOP-5.3.12-19.2020-00179
Projekt címe: Foglalkoztatásbővítés az ”S.D.P” Kft.-nél
Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.09.30.
Elnyert támogatás összege: 27.988.800,- Ft
Támogatás intenzitása: 70%

Projekt bemutatása

Az "S.D.P." Kft. 1996-ban alakult Kozármislenyben. Cégünk könyvvizsgálattal, adótanácsadással, valamint számviteli és gazdasági szolgáltatásokkal foglalkozik több mint 20 éve. 2020-ban megvásároltunk pécsi telephelyünkön induló beruházásként új irodaközpontot kívánunk üzemeltetni. Jelen projekt keretében az érintett ingatlanban egy új könyvelői, adótanácsadói iroda megnyitásával egyidejűleg felmerült munkaerő igényt kívánjuk feltölteni.

Célunk, hogy a projekt segítségével az új telephelyen 4 fő számára teremtsünk munkahelyet. Az induló beruházásához Cégünk saját forrásból tervezi megvalósítani az épület komplex felújítását. Az ingatlanban 3 iroda kerül kialakításra, valamint a vizesblokk, szociális helyiségek és a teakonyha kerül felújításra.

A projekt megvalósulása után a piaci szerepünk megerősödése várható a dél-dunántúli régióban. A sikeres megvalósításával immár két irodában, két városban (Pécs és Kozármisleny) tudjuk kiszolgálni a Cégek könyvelési és adótanácsadási szolgáltatás iránti igényeit.