Szolgáltatásaink

Az SDP Audit Kft. a könyvelési, számviteli és gazdasági szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfelei számára. Munkánk során fő szempont a diszkréció, a rugalmasság, a megbízhatóság és a minél komplexebb szolgáltatás nyújtása. Rendelkezünk felelősségbiztosítással, és az általunk elvégzett munka szakmai helyességéért garanciát vállalunk.

Könyvelés

Könyvelési feladatainkat a mindenkori előírásoknak megfelelően, precízen végezzük el. Munkafolyamataink során ellenőrizhető, modern irodatechnikai háttérre támaszkodunk. Megbízóinkkal folyamatosan kommunikálunk, tájékoztatjuk őket az esedékes fizetési kötelezettségekről, és igény esetén jelentést készítünk számukra.
Tovább >>

TB ügyintézés

A vállalkozások teljes körű társadalombiztosítási ügyintézését elvégezzük, beleértve a bérszámfejtést, a szabadság nyilvántartást, vagy akár a dolgozói SZJA bevallások elkészítését.
Tovább >>

Könyvvizsgálat

A rendszeres könyvvizsgálat akkor is hasznos egy vállalkozás számára, ha az nem kötelező. Segítségével ugyanis nyomon követhető, szabályos lesz a könyvelés. Társaságunk felszámolás alatt álló társaságok könyvvizsgálatát is vállalja. A TM-LINE Zrt., az egyik legjelentősebb hazai felszámoló cég szerződött könyvvizsgálójaként is dolgozunk.
Tovább >>

Tanácsadás

Egy vállalkozás sorsa gyakran azon múlik, hogy eligazodik-e az adózási szabályok rengetegében, vagy megleli-e a megfelelő befektetést. Mi segítünk az eligazodásban, hiszen gyakorlatias, ügyfelekre szabott tanácsadást nyújtunk.
Tovább >>

Társasházak könyvvizsgálata

Legújabb szolgáltatásunk a Társasházak könyvvizsgálata, melyet egy 2010-es kormányrendelet kötelezően előír bizonyos esetekben.
Tovább >>

Egyéb szolgáltatások


Tovább >>
Minden szolgáltatásunkra szakmai felelősségbiztosítási háttérrel nyújtott garanciát vállalunk.